REQUEST OFFER

TYPES OF APARTMENTS

Studio

SOLD OUT

Two room apartments

From 78,900 EUR + VAT

Three room apartments

From 100,062 EUR without VAT

Four room apartments

From 162,983 EUR without VAT

Duplex (3 to 5 rooms)

From 138,853 EUR without VAT

Proiectul rezidențial Parcului20 include 469 de apartamente noi, cu peste 30 de configurații, în ideea în care veți dori o locuință cu spațiu adecvat lucrului de acasă, o suprafață a balconului mai mare sau spații de depozitare generoase. Toate simulările de amenajare și planurile pe care le veți putea analiza alături de echipa de vânzări Parcului20 sunt extrem de fidele și reflectă întocmai realitatea din șantier. Veți observa linii curate, fără diferențe de cote, stâlpi și grinzi la vedere sau unghiuri dificile, astfel că veți putea mobila ușor și veți avea confortul unor camere plăcute, în care fiecare metru pătrat este utilizabil.

Mai mult de jumătate dintre apartamentele ansamblului Parcului20 se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%. Facem mai accesibil stilul de viață din nordul orașului și oferim un randament al investiției peste medie.

Contactează-ne pentru mai multe detalii! 

Construit în Expoziției, în apropiere de Parcul Herăstrău

Te așteptăm la o vizionare!

Contact

Can't wait to hear from you!

These days Parcului20 team will continue its activity online and will answer to all of your requests via phone, e-mail or web. Visits can be set, but only after a phone discussion and with all the protective measures recommended by authorities.

Sales Office address

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Expoziției Boulevard No.2, Sector 1, Bucharest, Romania
  • Monday - Friday: 10:00 - 19:00
  • Saturday: 10:00 - 14:00

 


Location directions
Fill in the fields below and a colleague will contact you to arrange a visit.

I understand that my personal data will be processed by Cordia Romania to send me real estate offers and other information.

×
Fill in the fields below and a colleague will contact you to arrange a visit.

I understand that my personal data will be processed by Cordia Romania to send me real estate offers and other information.